robscheepers.com
Over Rob Scheepers

OVER ROB SCHEEPERS

Na zijn cabaretdebuut in 2014 gebeurde er veel met Rob Scheepers, al zeg ik het zelf. Tournees verkochten uit, radio- en televisieoptredens volgden en zijn eerste landelijke tournee sloot hij af in een vol DeLaMar theater in Amsterdam. Na twee avondvullende cabaretprogramma’s waarmee hij door het hele land tourde én maar liefst vier nieuwjaarsconferences, elk traditioneel afgesloten met week lang uitverkochte zalen in het Parktheater Eindhoven, is het in 2020 tijd voor zijn derde cabaretprogramma GULZIG.

Over GULZIG:

Geen hoofdzonde is Rob vreemd. Rob is gulzig. Want waarom tevreden zijn?

Hij wil meer likes, meer quality time, meer optredens, meer borrelnootjes, meer schermtijd, meer borsthaar, meer bezoekers en meer geld. Gewoon meer, meer, meer……..van alles! Waarom? Om indruk te maken. Op iedereen die hij kent. En niet kent. Maar wie wil dat nou niet?

Rob doet er in ieder geval vrolijk aan mee en vindt het heerlijk. Dus kun je nog meer grappen verwachten. En meer verhalen. En meer lachen. Meer van alles!

“De timing van Rob Scheepers - niet onbelangrijk bij cabaret - is perfect” / “vakkundig en snedig” (Eindhovens Dagblad)


Rob is bekend van onder andere:

- 'De week in oneliners' op Radio Veronica, iedere vrijdag om 8:45 u

- Wekelijkse column in Eindhovens & Brabants Dagblad / BN de Stem

- Columnist voor EenVandaag op Radio1


Ambassadeur stichting 'Ik begin'

Sinds 2017 ben ik betrokken bij ‘Stichting Ik Begin’. Een stichting die houvast en perspectief biedt aan iedereen die om welke reden dan ook vastloopt in het ‘normale’ leven. Niet door steeds terug te kijken, maar door de blik primair op de toekomst te richten. Door een doel te geven en af en toe een broodnodige schop onder de kont. En juist die visie spreekt mij enorm aan. Want wie niet begint, komt uiteindelijk ook nergens.

Met trots ben ik dan ook sinds 2020 ambassadeur van deze mooie club mensen!

Wil u meer weten over de stichting 'Ik Begin', of kunt u wellicht iets betekenen voor de Stichting, kijk dan voor meer informatie op https://www.ikbeginvenray.nl