robscheepers.com
Over Rob Scheepers

OVER ROB SCHEEPERS

Na zijn cabaretdebuut in 2014 gebeurde er veel met Rob Scheepers, al zeg ik het zelf. Tournees verkochten uit, radio- en televisieoptredens volgden en zijn eerste landelijke tournee sloot hij af in een vol DeLaMar theater in Amsterdam. Na twee avondvullende cabaretprogramma’s waarmee hij door het hele land tourde én maar liefst vier nieuwjaarsconferences, elk traditioneel afgesloten met week lang uitverkochte zalen in het Parktheater Eindhoven, is het in 2020 tijd voor zijn derde cabaretprogramma GULZIG.

Over GULZIG:

Geen hoofdzonde is Rob vreemd. Rob is gulzig. Want waarom tevreden zijn?

Hij wil meer likes, meer quality time, meer optredens, meer borrelnootjes, meer schermtijd, meer borsthaar, meer bezoekers en meer geld. Gewoon meer, meer, meer……..van alles! Waarom? Om indruk te maken. Op iedereen die hij kent. En niet kent. Maar wie wil dat nou niet?

Rob doet er in ieder geval vrolijk aan mee en vindt het heerlijk. Dus kun je nog meer grappen verwachten. En meer verhalen. En meer lachen. Meer van alles!

“De timing van Rob Scheepers - niet onbelangrijk bij cabaret - is perfect” / “vakkundig en snedig” (Eindhovens Dagblad)Rob is bekend van onder andere:

- 'Padoem Patsss, de oneliner show' op BNN/VARA

- 'De week in oneliners' bij Wilfred Genee in Veronica Inside op Radio Veronica, iedere donderdag om 8:45 u

- Wekelijkse column in Eindhovens / Brabants Dagblad / BN de Stem

- Columnist voor EenVandaag op Radio1