robscheepers.com
Columns
5 juni 2020

Rob ❤️ complotten

In het buitengebied van Sterksel staat al sinds eind jaren vijftig een geheimzinnig complex. De loodsen zijn ­hermetisch afgesloten met een metershoog hek. Ze zijn vanaf de weg amper zichtbaar. Op Google Earth is het ­terrein onscherp gemaakt, lijkt het wel. En dat is niet voor niks. In Sterksel is het geen geheim dat Amerikaanse inlichtingendiensten er huisvesten. De buurman van een kennis heeft daar namelijk ooit een grote auto met een ­onbekende kentekenplaat gezien, waarschijnlijk een ­Amerikaan. En ’s nachts rijden er tankwagens door Sterksel. Wat vervoeren zij? En waarom moet dat per se ’s nachts? Hebben ze soms iets te verbergen?

Het gerucht gaat dat Elvis Presley hier verblijft wanneer op zijn resort chemtrails van Russische vliegtuigen geneutraliseerd worden. Daarom hangt bij de ­ingang een bord met Engelse teksten. Want wie gebruikte ook bijna ­altijd Engelse teksten? Juist. En het is wel héél toevallig dat het huisnummer van het complex óók ­elf is.

Er circuleren zélfs keiharde bewijzen dat in een van deze loodsen in 1969 de maanlanding van de Apollo in scène is gezet. Nog steeds liggen her en der in Sterksel onverklaarbare hoeveel­heden haastig gedumpt geel zand. En dat is nog niet alles. ‘Apollo’ is Spaans voor ‘kip’. En tegenover het complex ligt een kippenboerderij. De eigenaresse heet An-Ria en is geboren in 1951. Oftewel ‘A-Ria 51’. Het ultieme bewijs dat de Amerikanen in een van de gebouwen aliens verbergen. Maar nu komt het. Kevin, de zoon van een kennis van mijn moeder, heeft er vorig jaar Chinees (!!) eten moeten bezorgen. En welke stad ligt ook alweer in China? Inderdaad, Wuhan. Kevin weet niet 100 procent zeker of er dode vleermuis in zat, maar de geur leek er wel op. Het is absoluut geen toeval dat ‘Covid-19’ uit acht leestekens bestaat en ‘Sterksel’ ook. Want Amerikaanse ­wetenschappers hebben in deze loods het coronavirus ontwikkeld. Samen met de Chinezen, gefinancierd door Bill Gates én Huawei. Het is daarna verspreid via ‘onschuldige’ potten sandwichspread. Daarom raken potten sandwichspread nooit over de datum.

Waarom zouden ze dat doen? Omdat het vaccin dat straks bij iedereen ingespoten wordt – tevens ontwikkeld in Sterksel – een microchip bevat. Dat verklaart de plotselinge uitrol van het 5G-netwerk. De chip geeft de Amerikaanse schaduwregering in Nederland en Chinese spionagediensten straks via 5G de volledige controle over ons koopgedrag. En onze regering laat het gewoon gebeuren. Kijk naar de ons opgelegde lockdown.

Ik spreek namens een grote groep bezorgde Sterksel­naren. Het wordt tijd voor het echte verhaal. U bent gewaarschuwd.

PS: Als deze column de krant niet gehaald heeft, komt dat doordat Nederlandse media in handen zijn van de Russen.

Terug naar het overzicht